På väg till NY för praktik hos New York Rangers

Amelie Andersson läste till Internationell Säljare B2B på IHM. Hon gjorde sin praktik hos hockeylaget New York Rangers, i hennes blogg kan du läsa om hennes upplevelser i New York.

Den 23 september fick jag, efter flera intervjuer, erbjudande om att praktisera på hockeylaget New York Rangers marknadsavdelning.

Sedan dess har jag haft fullt upp med att arrangera resan till New York. Vägen fram till den bokade flygbiljetten har varit minst sagt krokig och det har funnits tillfällen då jag tvivlat på om jag verkligen skulle komma iväg. 

Det har handlat om visum, olika avtal, försäkringar och uthyrning av min lägenhet innan jag slutligen kunde boka flygbiljetten. Visumprocessen var utan tvekan det svåraste, men kort sagt kan jag säga att förberedelserna för denna praktiken har varit fyllda av pappersarbete.

Nu sitter jag här, tre dagar innan avfärd, nervös men med höga förväntningar. Jag är övertygad om att det kommer att vara värt allt arbete.

10 januari 2012
Till toppen av sidan Till topp