New York Rangers: Äntligen.

Efter att ha bråkat med social security i två veckor fick jag äntligen mitt social security number och måndagen den 30 januari började jag praktiken på New York Rangers. Den första dagen var fylld av prestationsångest och nervositet, som alla andra första dagar när man påbörjar något nytt i livet.

Jag vaknade, flera timmar för tidigt, med en nervös känsla ända ut i fingerspetsarna. En morgonrutin och en tunnelbaneresa senare stod jag längst ner i Madison Square Gardens kontorsbyggnad på 2 Penn Plaza och tänkte nu gäller det. Det är denna dagen jag väntat på i fyra månader. Nu gäller det. 

När jag stod där vid säkerhetskontrollen med mina kostymbyxor, min skjorta och nervositet kunde jag inte låta bli att tänka: vad gör jag här? Varför utsätter jag mig själv för detta när jag vet hur nervös jag blir och hur dåligt jag mår? Jag vet egentligen redan svaret på dessa frågor. Jag är här för att jag inte är nöjd om jag inte utmanar mig själv. Det är så enkelt att det är missnöjdheten som ständigt tvingar mig ut på nya äventyr och det är också missnöjdheten som tagit mig hit. Det är jag nöjd över. För nu sitter jag här, i ett enormt kontor med alla dessa duktiga och erfarna människor som jag under fyra månader ska få umgås med och lära mig av. Det är spännande, roligt och det händer mycket. Hela dagarna. Jag kommer att trivas och lära mig mycket.

Idag var jag på match i New Jersey. Devils vs Rangers. Tyvärr förlorade Rangers efter straffar, men det var en rolig och spännande match. 

I början på nästa vecka ska jag berätta mer om vad jag får göra. På söndag ska jag vara med på min första match i Madison Square Garden.

1 februari 2012
Till toppen av sidan Till topp