// //

Att leda människor, projekt och företag

Att leda projekt och hela verksamheter är långt ifrån enbart budget, tidplan och organisationsschema. Det handlar främst om att leda människor som tillsammans ska nå gemensamma mål.

I rollen som projektledare, chef och företagsledare är det din uppgift att få medarbetarna att se samma målbild och att vilja göra sitt yttersta för att nå dit. För att lyckas behöver du förstå hur människor fungerar och tänker. Vad driver dem och vad triggar dem? Hur påverkar ditt agerande deras beteende och hur påverkas du av andra?  

Välkommen till ett spännande pass, där du får inblick i vad som krävs av dig för lyckas i rollen som projektledare, projektbeställare, chef eller företagsledare när det gäller att få dina medarbetare att prestera. 

Du får träffa två av våra uppskattade lärare på IHM Projektledning och IHM Verksamhetsstyrning som ger dig en inblick i dessa båda utbildningar och berättar hur IHM kan hjälpa dig att bli framgångsrik.

Du får också möjlighet att boka kostnadsfri personlig rådgivning. 

Båda dessa utbildningar kan läsas som fristående enterminsprogram men är också valbara som del i examen Marknadsekonom DIHM

Vi bjuder på lättare lunch!

Frågor? Kontakta johan [dot] ruden [at] ihm [dot] se (Johan Rudén) 08-657 00 73

När
15 oktober 2018 10:45 - 12:45
Var
IHM Business School, Warfvinges väg 39, Stadshagen.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp