// //

Vill ni vinna fler anbud mot offentlig sektor?

För att framgångsrikt göra affärer med den offentlig sektorn krävs en helhetssyn på affären, organisatoriska förutsättningar och en konkret struktur för hur man arbetar business-to-government.

Har du och ditt företag offentlig sektor som en del av er kundbas? Strävar ni efter att bli framgångsrika inom offentlig upphandling? Vill ni ta ett bättre helhetsgrepp om affärer business-to-government? Välkommen att få ett smakprov ur Public Bid Manager - Sveriges första management-utbildning för företag som säljer till offentlig sektor.

Utbildningen Public Bid Manager är ett samarbete mellan IHM Business School och Visma Commerce, marknadsledande kunskapsföretag inom offentlig upphandling.

Om föreläsarna:
Günther Hiltman är civilekonom och har varit verksam som lärare på IHM sedan 1998. Gunther har arbetat som controller, Senior Manager inom ett internationellt konsultföretag samt VD för ett svenskt konsultföretag. Günther är idag partner och konsult i företaget House of Competence som är verksamt inom att skapa, säkra och realisera affärsstrategier och förändringsprocesser med fokus på ledningsgrupper och ledningsgruppens roll.

Johan Svedberg är chefjurist på Visma Commerce. Han har över 20 års erfarenhet från offentlig upphandling från såväl köpar- och säljsidan. Johan har bland annat varit vd och upphandlingskonsult på företaget AffärsConcept där han jobbat med strategiska upphandlingsfrågor för offentlig sektor, granskningar och utbildning både i Sverige och internationellt. Han har även arbetat på Nämnden för offentlig upphandling (NOU) och varit chefsjurist i Sjukvårdens Leverantörsförening (SLF) idag Swedish Medtech. I rollen som chefjurist ingår även att vara Public Bid Manager för Visma Commerce vilket gör Johan väl förtrogen med de utmaningar som uppstår vid försäljning till offentlig sektor.

Kaffe och frukostmacka finns uppdukat från kl 8.00.

Har du frågor?  Kontakta VISMA, 010-1413318.

När
25 september 2018 08:30 - 10:00
Var
IHM Business School, Warfvinges väg 39, Stockholm.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp