Projektledning, en affärskritisk kompetens

Framgångsrika projektledare är lika bra på att tillämpa metoder och verktyg som att hantera människor. Det är ett ledarskap, där målfokus och kunskap att planera är lika viktigt som att vara flexibel och hantera förändringar.

Utmaningarna är många och riskerna att misslyckas stora om man inte behärskar arbetsformen. På IHM kan du utveckla ditt ledarskap och din förmåga till att lyckas med projekt, oavsett om du arbetar som projektledare, projektmedarbetare eller beställare.

IHM Projektledning lägger lika mycket tyngdpunkt på projektledarskap som på projektmetodik. Att kunna behålla motivation, sätta tydliga mål, hantera konflikter och välja rätt ledarroll är ofta de utmaningar man är minst rustad för.

Utbildningen är unik på många sätt:

  • Vi arbetar med verkliga projekt
  • Vi fokuserar på förståelsen av projektarbetsflödet, snarare än att lära ut en specifik modell
  • Vi lägger lika stor tyngd på att hantera grupprocessen och ledarrollen, som på projektmetodik
  • Vi tillämpar en interaktiv och upplevelsebaserad pedagogik.

Välkommen till en inspirationsfrukost och ta del av en metod som tar dig genom de kritiska förberedelserna från projektidé fram till en fungerande projektplan. Detta under ledning av Bo Tonnqvist mångårig lärare på IHM men också föreläsare, konsult och författare med lång erfarenhet inom projektledning, affärsutveckling och marknadsföring i såväl Sverige som internationellt.

Har du frågor? Kontakt joakim [dot] forsgren [at] ihm [dot] se (Joakim Forsgren) tel: 08-657 00 07

Kaffe och frukostmacka finns uppdukat från kl 8.15.

Varmt välkommen

När
6 maj 2014 08:30 - 10:00
Var
IHM Business School, Warfvinges väg 39, Stockholm.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp