Näringslivsdag på IHM Malmö

Hitta din nästa stjärnrekrytering hos IHM Business School. Välkommen till näringslivsdag för IHM Yrkeshögskola - en dag för dig som vill erbjuda LIA (praktikplats).

Välkommen att träffa oss och våra studerande. Här får du tillfälle att träffa framtidens talanger med potential att bli din nästa kollega. Under några timmars mingel finns möjlighet för såväl företag som studerande att lära känna varandra. Företagen får en 2 x 2 m utställningsyta och får även tillfälle till en kort presentation på scen (ca 2 min).

”Kul att få träffa så många hungriga och trevliga studenter. Fick kontakt med många intressanta personer och hoppas kunna erbjuda en LIA som passar för någon av dem.Ser fram emot att framtida möjligheter att träffa era studerande i denna form igen!”   - Johannes Bolvede, Meetio

"Bra event, kärnfullt, skön energi, massor med folk. Träffade flera intressanta kandidater och målet är att ta in två stycken till våren!"   - Rabie Salem, Proad

"Utmärkt tillfälle för både studerande och företag att få presentera sig själva. Mycket folk, varmt och trångt... men stämningen var god."  - Magnus Lindkvist, Pragati AB

När du väljer att erbjuda en praktikplats (en så kallad LIA-plats) till en av våra studerande, får du en mycket motiverad och engagerad resurs. De flesta har dessutom en bred och spännande kompetens redan innan de kommer till IHM. 

IHM Yrkeshögskola
Utmärkande för en yrkeshögskoleutbildning (YH) är att minst en fjärdedel av utbildningstiden genomförs som praktik på ett företag eller i en organisation. IHM Business School i Malmö har fått i uppdrag av myndigheten för Yrkeshögskolan att bedriva fem olika utbildningar:

Digital marketing & sales analytics
E-Commerce manager 
Ekonomi- och Redovisningskonsult
- Säljare B2B

Säljare IT-solutions B2B

Har du inte möjlighet att närvara men är intresserad av att erbjuda praktikplats?
Skriv en enklare annons (max en A4-sida) och skicka till catharina [dot] jonsson [at] ihm [dot] se (ekonomi), victoria [dot] sarvegard [at] ihm [dot] se (försäljning),  cecilia [dot] cederwald [at] ihm [dot] se (övriga).

 
Exempel på innehåll i annonsen:
  • Kort beskrivning av företaget med hänvisning till hemsida
  • Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Vem söker vi – företagets förväntningar
  • Kontaktuppgifter för ansökan
När du och vår studerande kommit överens om LIA-plats skriver båda parter på den överenskommelse/avtal som gäller för praktiken.
 
Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till: 
Ekonomi: catharina [dot] jonsson [at] ihm [dot] se (Catharina Jönsson), 040-601 23 11
Försäljning: victoria [dot] sarvegard [at] ihm [dot] se (Victoria Särvegård), 040-601 23 14
Övriga: cecilia [dot] cederwald [at] ihm [dot] se (Cecilia Cederwald), 040-601 23 09
 
Välkommen!
 

När
17 oktober 2017 16:00 - 19:00
Var
IHM Business School, Norra Vallgatan 102, Malmö
Avgift
Kostnadsfritt
Till toppen av sidan Till topp