Jag och mitt ledarskap

I en hårt konkurrensutsatt bransch där allt fler företag erbjuder liknande produkter blir ledarens förmåga att använda de mänskliga resurserna det som skapar mervärde och konkurrensfördelar. Så hur får du som ledare fungerande relationer med dina medarbetare? Hur bygger du grunden för ett effektivt teamarbete?

En väg är att föra en dialog, en annan att vara förstående, medkännande och lyhörd. Genom att vara ledare som skapar delaktighet, delegerar ansvar och ger feedback för uppmuntran till utveckling utvecklar vi kompetenta och motiverade medarbetare.Genom IHM Personligt Ledarskap utvecklar du – med stöd av handledare och andra deltagare – en egen plattform för flexibelt ledarskap som utgår från dina personliga förutsättningar som möter medarbetarnas och organisationens krav.

Varmt välkommen att få ett smakprov ur IHM Personligt Ledarskap som lämpar sig speciellt för dig som är ny i rollen som chef, har en arbetsledande roll eller inte gått något ledarskapsprogram tidigare. Programmet fokuserar på viktiga ingredienser för ett välbalanserat och effektivt ledarskap:

  • Självinsikt – vem är jag? 
  • Hur hanterar jag olika medarbetare (Situationsanpassat ledarskap)?
  • Hur skapar jag ett högpresterande team? 
  • Hur kommunicerar jag på ett bra sätt? Ge och ta emot feedback. 

Carina Lilja är process- och handledare på IHMs ledarutvecklingsprogram. Hon har mer än 20 års erfarenhet inom utbildning och utveckling och arbetar som utbildare/organisationskonsult inom individ, grupp och verksamhetsutveckling. Carina har bland annat genomfört ledarutvecklingsprogram för Volvo återförsäljare i Europa och inom ramen för Peabs befattningsförberedande chef- och ledarutvecklingsprogram. 

Vi bjuder på lätt lunch. Har du frågor? Kontakta carina [dot] lilja [at] ihm [dot] se (Carina Lilja), tel. 040-601 23 03.

Välkommen!

När
24 april 2014 11:30 - 13:00
Var
IHM Business School, Västergatan 33, Malmö.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp