Vill du utvecklas parallellt med jobbet? Välkommen till infomöte och rådgivning.

På IHM utvecklar du din förmåga att övertyga och lösa problem i aktuella beslutssituationer samtidigt som du jobbar. Det ger kunskap som du direkt kan omsätta i ditt arbete.

IHM är ett bra karriärdrag, oavsett om din motivation är personlig utveckling, nya utmaningar, högre lön eller självgående medarbetare. Här får du träning, verktyg och aktuell kunskap. Föreläsarna kommer från affärsvärlden och vi jobbar med riktiga case. Människor från olika branscher med olika erfarenheter ger ett ovärderligt utbyte av tankar och idéer. Under informationsmötet berättar vi mer om de olika vägar till framgång vi kan erbjuda.

Certifikat IHM och examen Marknadsekonom DIHM
Vi berättar om våra certifikatutbildningar inom affärs- och marknadsutveckling och Marknadsekonom DIHM; en erkänd examen i näringslivet.

IHM Ledarutveckling
Ny/blivande chef, erfaren chef eller ledningsgrupp? Våra nya ledarprogram är för dig som har ett ledaruppdrag i en affärsdrivande verksamhet, och som i din vardag möter höga förväntningar på att du ständigt ska åstadkomma resultat. Välj utifrån din erfarenhet och din affärsmässiga utmaning.

Boka tid för personlig rådgivning
Du har även möjlighet att i förväg boka tid för personlig rådgivning. Kontakta Elisabet Ek på tel. 040-601 23 08. 

Vi bjuder på en lättare lunch. 
Välkommen!

 

När
21 mars 2014 12:00 - 13:00
Var
Hotell Marina Plaza, Helsingborg.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp