Alexander Pärleros: Mina nycklar till framgång

Allting har en början, och för Alexander Pärleros började det på IHM. Nu kommer han till IHM Göteborg för att berätta sin spännande livshistoria och ge sina nycklar till ett framgångsrikt liv.

Vad är framgång och hur blir man framgångsrik? Det beror på vem man frågar. En av Sveriges mest framgångsrika personer, Alexander Pärleros, svarade: "Framgång för mig är att vara orsaken till andra personers lycka, och det har jag lyckats med." Läs intervjun här.

Den 23 oktober kommer han till IHM för att berätta sin spännande livshistoria och ge sina bästa tips. Alexander Pärleros är grundare av Framgångspodden där han intervjuat över 200 kända personer. Han har fått utmärkelsen Årets Supertalang, Årets Superkommunikatör och Årets Framtida Ledare.

Efter seminariet kan du mingla och eftersnacka med Alexander och köpa ett signerat ex av hans nyutgivna Framgångsbok om du vill.

 

 

Välkommen till en spännande eftermiddag om framgång! Köp dina biljetter nedan och betala med kort, swish eller mot faktura. Anmälan är bindande men du kan överlåta din biljett vid förhinder.

 

 

När
23 oktober 2018 16:00 - 17:30
Var
IHM Business School, Fabriksgatan 25, Gårda.
Avgift
295 kr inkl. moms

för IHMs deltagare, alumner och prenumeranter på IHM Update.

395 kr inkl. moms

för övriga.

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp