Prova-på Business Management

Business Management handlar om att organisera, styra och utveckla en affärsverksamhet. Organisera innebär att säkerställa att villkoren för en hög prestation är uppfyllda. Styra innebär att verka för att verksamheten är effektiv i fråga om kundnytta och resursanvändning. Utveckla innebär att arbeta för att verksamheten kontinuerligt förbättras och att det finns en beredskap att möta framtiden.

Syftet med utbildningen IHM Business Management är att få förståelse för kopplingen mellan ekonomi, marknadsföring organisation och ledarskap.

Välkommen att få ett smakprov ur utbildningen under ledning av Hans Bergkvist. Hans kommer att prata om det ekonomiska perspektivet i utbildningen. Hans arbetar som konsult inom ekonomistyrning och affärsutveckling. Hans har lång erfarenhet från utveckling av ekonomifunktioner i olika typer av verksamheter och han anlitas i kompetensutvecklingsarbete för näringsliv och som lärare i företagsekonomi. 

IHM Business Management kan läsas som fristående certifikat men utgör även termin 1 i diplomutbildningen Marknadsekonom DIHM.

Vi bjuder på lätt lunch.

Har du frågor? Kontakta jenny [dot] widen [at] ihm [dot] se (Jenny Widén), tel. 031-335 20 04

När
12 maj 2014 11:30 - 13:00
Var
IHM Business School, Fabriksgatan 25, Gårda.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp