Lyckas som entreprenör - i Sverige och världen

Vilka är de viktigaste parametrarna och egenskaperna för att lyckas som entreprenör idag? Hur har klimatet för entreprenörer förändrats över tid och vilka skillnader ser man i olika delar av världen? Hur står sig Sverige i en internationell jämförelse?

SEMINARIET ÄR FULLBOKAT! 

Varmt välkommen till ett seminarium med entreprenören, inspiratören och provokatören Johan Staël von Holstein. Personliga reflektioner blandas med fakta, inspiration och erfarenheter från ett långt liv som serieentreprenör i olika delar av världen.

Johan är grundare av flera bolag, t ex Icon Medialab (3500 anställda, 32 kontor i 21 länder), Letsbuyit, IQube och MyCube. Han är uppskattad gästföreläsare på Stanford, Harvard och World Economic Forum, där han även mottog priset som The Technology Pioneer of the Year och omskriven i världspressen, bl a Financial Times, Forbes och Bloomberg.  
 
Johan har även gjort sig känd för att entusiasmera företagare och individer i hela världen. Hans drivkraft är att väcka tankar och inspirera människor till att reflektera, tänka nytt och att våga tro på sin förmåga att förverkliga sina idéer. Han uppfattas ofta även som Provokatören som ifrågasätter politik och samhälle. 

De senaste åren har han bott och jobbat i Asien men har nyligen flyttat tillbaka till Sverige och sin födelsestad Halmstad. 

Vi avrundar seminariet med en frågestund. Har du frågor? Kontakta monica [dot] birgerson [at] ihm [dot] se (Monica Birgerson), tel. 031-335 20 59.

 

När
28 april 2014 08:30 - 10:00
Var
IHM Business School, Fabriksgatan 23-25, Gårda.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp