Verksamhetsstyrning med kunden i fokus

På dagens marknad sker förändringar oerhört snabbt och kunderna ställer krav som driver utvecklingen av både produkter och tjänster på helt nya sätt. Det som avgör vår konkurrenskraft är hur vi läser av, anpassar oss efter och samverkar med marknaden

Hur effektivt och innovativt vi anpassar verksamheten till nya krav är helt avgörande för vår förmåga att vara konkurrenskraftiga. De ledare som kan få medarbetarna och organisationen att ständigt utvecklas och förbättras blir vinnare i konkurrensen.

Det viktigaste och kanske svåraste är inte alltid VAD du gör utan framförallt HUR du gör det. Många konkurrenter kan göra, och gör, samma sak som du - det unika är inte alltid produkten eller tjänsten i sig. Skillnaden visar sig i själva leveransen och hur kunden upplever relationen till er som leverantör.

Välkommen att brottas med frågor kring verksamhetsstyrning och få ett smakprov ur programmet IHM Verksamhetsstyrning under ledning av Johan Kjörk. Johan Kjörk är Managing Partner i Resultatfabrikengruppen - en företagsgrupp som omfattar ett 20 tal bolag verksamma i Europa och Afrika. Johan har en bakgrund som konsult med fokus på strategi implementering, process utveckling samt affärsmodellsinnovation.

IHM Verksamhetsstyrning ger dig verktygen att leda, styra och utveckla en organisation på ledningsnivå. Programmet startar i Göteborg v 34. Har du frågor? Kontakta andreas [dot] hermansson [at] ihm [dot] se (Andreas Hermansson,) tel. 031-335 23 64. 

 

När
25 april 2014 11:30 - 13:00
Var
IHM Business School, Fabriksgatan 23-25, Gårda.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp