Vill du utvecklas parallellt med jobbet? Välkommen till infomöte om vårens starter.

Sitter du i chefsrollen och vill rusta dina medarbetare att bli mer självgående? Eller står du själv inför nya utmaningar och behöver ny kunskap?

IHM är ett bra val, oavsett om motivet är personlig utveckling, nya utmaningar, ett kliv uppåt eller mer självgående medarbetare. Här får du träning, verktyg och aktuell kunskap. Föreläsarna kommer från affärsvärlden och vi jobbar med riktiga case. Människor från olika branscher med olika erfarenheter ger ett ovärderligt utbyte av tankar och idéer. Det ger ny kompetens som direkt kan omsättas i arbetet. 

Välkommen till informationsmöte om våra certifikatutbildningar inom affärs- och marknadsutveckling och Marknadsekonom DIHM; en erkänd examen i näringslivet.

IHM Ledarutveckling
Ny/blivande chef, erfaren chef eller ledningsgrupp? Våra nya ledarprogram är för dig som har ett ledaruppdrag i en affärsdrivande verksamhet, och som i din vardag möter höga förväntningar på att du ständigt ska åstadkomma resultat. Välj utifrån din erfarenhet och din affärsmässiga utmaning.

Under mötet har vi rådgivare på plats och du har möjlighet att diskutera dina och ditt företags behov. Vi bjuder på lätt lunch.
Har du frågor? Kontakta Sven-Åke Axén, tel. 031-335 20 61.

Varmt välkommen!

När
4 april 2014 11:30 - 13:00
Var
IHM Business School, Fabriksgatan 23-25 i Gårda.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp