Jag och mitt ledarskap

I din roll som ledare ställs höga krav på både personlig och affärsmässig kompetens. Genom IHM Personligt Ledarskap utvecklar du – med stöd av handledare och andra deltagare – en egen plattform för effektivt ledarskap som utgår från dina personliga förutsättningar och möter medarbetarnas och organisationens krav.

Varmt välkommen att få ett smakprov ur IHM Personligt Ledarskap som lämpar sig speciellt för dig som är ny i rollen som chef, har en arbetsledande roll eller inte gått något ledarskapsprogam tidigare. Programmet fokuserar på viktiga ingredienser för ett välbalanserat och effektivt ledarskap:

  • Självinsikt – vem är jag? 
  • Hur hanterar jag olika medarbetare (Situationsanpassat ledarskap)?
  • Hur skapar jag ett högpresterande team? 
  • Hur kommunicerar jag på ett bra sätt? Ge och ta feedback. Ett coachande tillvägagångssätt.

Anna Wilson är processledare på IHMs ledarutvecklingsprogram. Hon arbetar som utbildare/konsult inom ledarskap, personlig utveckling och organisationsutveckling och har mer än 20 års erfarenhet inom utbildning och utveckling. I sina roller som ledare har hon byggt upp flera framgångsrika organisationer. Bakom ett framgångsrikt ledarskap står personlig insikt, mod, engagemang kombinerat med god kännedom om mellanmänskliga relationer.

Har du frågor? Kontakta charlotta [dot] jelkeby [at] ihm [dot] se (Charlotta Jelkeby), tel. 031-335 20 64.

Vi bjuder på lätt lunch.

Välkommen!

När
25 mars 2014 11:30 - 13:00
Var
IHM Business School, Fabriksgatan 25, Gårda.
Avgift
Kostnadsfritt

Relevant och intressant

Till toppen av sidan Till topp